Compania noastră se clasează între primele firme de pază din România. Alistar Security monitorizează peste 16.000 de obiective pe tot teritoriul țării, ocupând poziția de lider în domeniul serviciilor de monitorizare și intervenție.

Serviciile noastre de securitate cu acoperire națională sunt disponibile în 245 de localități.

Alistar Security reunește un număr total de 3.500 de specialiști, coordonați de o echipă managerială cu peste 20 de ani de experiență în domeniul securității private. Peste 200 de echipaje auto și moto, peste 800 de agenti de intervenție cu atestat eliberat de Poliție sunt gata să acționeze în beneficiul clienților noștri.

Suntem pe locul 5 în topul celor mai mari companii de securitate în România, avem o cota de piață de 5% și avem peste 3000 de angajați.

Echipa managerială are o vastă experiență profesională, majoritatea activând în acest domeniu de peste 20 de ani. Sprijinim dezvoltarea fiecărui membru al echipei Alistar Security, iar în acest mod susținem evoluția profesională în cadrul societății. Alistar Security încurajează deopotrivă tinerii și persoanele cu experiență vastă în domeniu să ocupe poziții importante în companie.

Pentru perfecționarea serviciilor oferite, echipa Alistar Security participă la cursuri internaționale de pregătire și la competiții internationale între firme de pază.

Echipajele Alistar Security sunt sprijinite de Poliție, Jandarmerie, Salvare și Pompieri, în baza protocoalelor de colaborare încheiate cu instituțiile statului.

Citeste mai mult

În relația cu clienții suntem ghidați de principiul acțiunii imediate și eficiente, de implicare și responsabilitate.

Respectăm toate reglementările din domeniul securității private și standardele de calitate europeană. Licențele și certificările pe care le deținem atestă nivelul de responsabilitate și performanță al Alistar Security.

Furnizăm servicii de securitate la cele mai înalte standarde de calitate europeană (SR EN ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007, ISO 27001:2005, ISO 14001:2004, SRM 8000, echivalent SA 8000:2008, BS7499).

Suntem compania cu cel mai bun raport calitate/preț din România.

Suntem membri ai Camerei de Comert și Industrie Romano-Germane, ai Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Romano-Franceze și ai Union des Francais de l’Etranger.

Suntem singura companie de securitate din România care oferă servicii de securitate integrată la nivel național (Monitorizare-Intervenție, pază cu agent, dispecerat, sisteme de alarmă, servicii tehnice&mentenanță, transport valori, protecție executivă).

Asigurăm clienților noștri servicii profesionale excelente, discreție, confidențialiate. Suntem transparenți în procesele noastre operaționale, suntem flexibili în relația cu clienții și oferim întotdeauna soluții adaptate cerințelor beneficiarilor.

Alistar Security este o companie care respectă legea, deontologia profesională și are o relație strânsă cu instituțiile guvernamentale.

Compania noastră respectă drepturile angajaților și este implicată în acțiuni de responsabilitate socială.