Sistemul de alarmă instalat pe proprietatea beneficiarilor este monitorizat în Dispeceratele Alistar Security 24/24 ore, 365 zile/an. Dispeceratele sunt dotate cu sisteme de monitorizare performante care permit menținerea permanentă a legaturii cu obiectivele monitorizate. Pentru desfășurarea activității de monitorizare în condiții de calitate și siguranță, toate dispeceratele sunt echipate cu generatoare de curent electric și cu sisteme de monitorizare de rezervă.

Cum se declanșează alarma? Alarma casei tale se poate declanșa automat sau membrii familiei o pot declanșa manual prin apasarea butonului de panică.

Orice alarmă este gestionată în regim de urgență în funcție de situația pe care o semnalează. Alarmele recepționate de dispeceratul nostru sunt alarme de efracție, panică, sabotaj, incendiu, inundație, scurgere de monoxid de carbon, cădere de rețea, descărcare acumulator, probleme circuit sirena.

Când situația o impune, la imediata solicitare a dispecerului de serviciu, echipajele mobile de intervenție se deplasează la obiectiv în cel mai scurt timp posibil. Printr-un serviciu eficient de intervenție operativă se pot preîntampina posibile evenimente de natură infracțională.

Citeste mai mult

În caz de necesitate, dispeceratele noastre alertează și organele abilitate ale statului. Echipajele Alistar Security sunt sprijinite de Poliție, Jandarmerie, Salvare și Pompieri, în baza protocoalelor de colaborare încheiate cu instituțiile statului.
Alistar Security pune la dispoziția clienților peste 200 de echipaje de intervenție auto și moto cu rol operativ foarte bine definit. Fiecare echipaj de intervenție este dotat cu GPS. Echipamentul permite primirea automată a alarmei și configurează automat cel mai scurt traseu pâna la obiectiv. Timpul de intervenție este diminuat considerabil.

Cei peste 800 de agenți de intervenție Alistar Security au experiență în domeniul pază și protecție și sunt selectati riguros, pregătiți și antrenați permanent pentru executarea operatiunilor complexe. Echipamentul este adaptat condițiilor de intervenție: spray cu gaz lacrimogen, vestă antiglonț, bocanci, uniformă inscripționată cu însemnele societății, tomfă și cască antivandal. Agenții sunt dotați cu mijloace de comunicații (stații PTT/telefon mobil), mijloace de iluminat, de supraveghere și alarmare.