DSCN6768

Alistar Security îți asigură consultanță pentru identificarea soluțiilor optime privind paza și protecția familiei, proprietății și bunurilor tale.

Agenții de pază Alistar Security dețin certificate de calificare și atestate obținute în domeniul pază și protecție, în urma absolvirii cursurilor de calificare profesională, cu durata de minimum 90 zile, în conformitate cu prevederile art. 41 din Legea nr. 333/2003. Compania noastră desemnează pentru îndeplinirea serviciului de pază doar agenți de securitate care au capacitate fizică excelentă și aviz psihologic.

Personalul de pază participă periodic la sesiuni de pregătire, antrenându-se în spiritul acțiunii rapide și eficiente pentru asigurarea securității obiectivelor pe care le protejează. De asemenea, Alistar Security dispune de o echipă de inspectori de securitate care se ocupă exclusiv de controlul activității personalului de pază din obiective.

Activitatea agenților de pază se desfasoară pe baza unor proceduri specifice definite pentru fiecare obieciv în parte. Atunci când situația o impune, ei au rolul de a avertiza, soma, îndeparta sau imobiliza persoanele care încearcă să pătrundă ilegal pe proprietatea ta. Agentul poate solicita prin intermediul dispeceratului, prezența la obiectiv a echipajelor de intervenție rapidă Alistar Security.

Citeste mai mult

Agenții Alistar Security au un set de aptitudini și abilități care îi califică pentru executarea serviciilor de pază și protecție: forță și rezistență fizică, viteză de reacție, gândire selectivă, atenție distributivă, disciplină, punctualitate, conștiinciozitate, politețe, tact și discreție. Ei sunt pregătiți în vederea acordării primului ajutor și sunt instruiți în vederea comunicării și interactiunii adecvate cu clientul.

In eventualitatea producerii unor calamități naturale, agenții Alistar Security sunt gata să acționeze alaturi de personalul clientului pentru protecția persoanelor și bunurilor aflate în zona de responsabilitate.

La cerere, forțele umane pot fi suplimentate de pază canină. Câinii utilitari sunt special antrenați pentru a completa atribuțiile agentului de pază.