Alistar Security realizează servicii de securitate evenimente, atât eveniment private cât și evenimente publice majore. Arena Națională din București a găzduit meciuri ale echipei de fotbal Dinamo București, în compania echipelor Steaua București și Petrolul Ploiești. Au fost prezenți pe stadion 44.000 respectiv 51.000 spectatori iar compania noastră a asigurat cu succes securitatea evenimentelor, cu 700 respectiv 800 agenți.

Agenții de securitate au o vastă experiență în securitatea evenimentelor, sunt coordonați de o echipă de manageri de securitate certificați pentru evenimente publice majore.

Alistar Security are un bogat istoric de asigurare a securității la evenimente culturale de top, la concerte publice de amploare. Agenții sunt instruiți pentru fiecare tip de eveniment și public participant.

Un alt segment important este cel al evenimentelor corporatiste private sau publice. Agenții folosiți în aceste cazuri sunt de top, agenți de gardă de corp, coordonați de un manager cu cel putin 20 de ani experiență și susținuți de cea mai mare echipă de intervenție rapidă din România și cel mai modern dispecerat.